Billigt Elselskab

Greenbow Anmeldelse 2024

Greenbow

- kr.
Mdl Abo.
Muligt
Mdl Betaling
Variabel
Pristype
Ingen
Binding

198.00 kr. pr. måned

Din estimerede pris

2.49 kr. pr. kWh
Muligt

Mdl. betaling

Variabel

Pristype

Ingen

Binding

198 kr. pr. måned

Din estimerede pris

2,49 kr. pr. kWh
Greenbow A/S
Bygmestervej 5, 1. th.
2400 København NV
CVR: 43014269
35 10 35 10

Greenbow Anmeldelse 2024

Greenbow er en virksomhed, der har gjort sig bemærket med deres innovative tilgang til bæredygtighed og miljøvenlige løsninger. Med fokus på at kombinere teknologi og grønne værdier har Greenbow skabt produkter, der appellerer til en bred vifte af forbrugere, som ønsker at gøre en forskel for planeten. Deres tilbud spænder fra energibesparende apparater til genanvendelige materialer, og virksomheden har hurtigt vundet tillid og anerkendelse på markedet. 

Det, der adskiller Greenbow fra konkurrenterne, er deres evne til at integrere avanceret teknologi med brugervenlighed, samtidig med at de fastholder en høj standard for miljøansvar. Kunderne bliver tiltrukket af virksomhedens etiske tilgang, som gennemsyrer alle aspekter af deres produktion og service.

I denne anmeldelse vil vi dykke ned i Greenbows produkter og servicekoncepter, undersøge deres effektivitet og bæredygtighed, samt vurdere, om de lever op til den høje standard, som virksomheden har sat for sig selv.

Hvem ejer Greenbow?

Greenbow A/S er et elselskab, der fokuserer på at tilbyde strøm til ren indkøbspris uden ekstra gebyrer, hvilket betyder, at du betaler den samme pris, som Greenbow betaler på elbørsen. Selskabet ejes og drives som et selvstændigt selskab med base i København.

Hvad koster 1 kwh el ved Greenbow?

Prisen for 1 kWh el hos Greenbow varierer afhængigt af tidspunktet på dagen og markedets udbud og efterspørgsel. Greenbow tilbyder kunderne mulighed for at udnytte disse prisudsving, hvilket kan betyde lavere priser i perioder med lavt forbrug eller høj produktion af vedvarende energi. Derudover betaler kunderne et fast månedligt abonnement på 39 kr. for deres strømforsyning.

Hvad siger kunderne om Greenbow på Trustpilot

Kunderne på Trustpilot giver Greenbow generelt meget positive anmeldelser. Med en samlet bedømmelse på 4,4 ud af 5 stjerner baseret på over 400 anmeldelser, er der en overvægt af tilfredse kunder. Hele 79% af anmelderne har givet Greenbow den højeste bedømmelse på 5 stjerner. Mange kunder roser selskabet for deres gennemsigtige prisstruktur, gode kundeservice og bæredygtige tilgang. Enkelte anmeldelser nævner også, at de har oplevet små udfordringer med supporten eller forståelsen af abonnementsmodellen, men det ser ud til, at Greenbow hurtigt reagerer på sådanne henvendelser.

Denne positive feedback indikerer, at Greenbow formår at levere en tilfredsstillende og pålidelig service til sine kunder, hvilket understøttes af de mange 5-stjernede anmeldelser.

FAQ

For at tilmelde dig Greenbow skal du besøge deres hjemmeside, hvor du kan udfylde en tilmeldingsformular. Der kræves typisk nogle grundlæggende oplysninger som navn, adresse, og CPR-nummer. Tilmeldingen er enkel og kan klares online uden behov for papirarbejde.

Ja, det er nemt at skifte elselskab til Greenbow. Når du tilmelder dig, tager Greenbow sig af hele processen med at skifte fra dit nuværende elselskab. Der er ingen afbrydelser i din strømforsyning, og du vil blot begynde at modtage regninger fra Greenbow i stedet.

Greenbow tilbyder fleksibel betaling, hvor du kan vælge at betale via betalingsservice eller kortbetaling. Fakturering sker månedligt, og du modtager en faktura, der viser dit præcise forbrug og de tilhørende omkostninger. Du kan også tilgå dine fakturaer online via Greenbows kundeportal.

Greenbow tilbyder muligheden for at købe grønne certifikater, der støtter produktionen af vedvarende energi. Disse certifikater sikrer, at den mængde strøm, du bruger, bliver erstattet med grøn energi i elnettet, og dermed bidrager du til en grønnere fremtid.

Ja, Greenbow har en række løsninger specifikt til elbilejere, herunder salg af ladebokse og tilhørende abonnementer. Disse løsninger gør det nemt og omkostningseffektivt at oplade din elbil derhjemme, samtidig med at du drager fordel af strøm til ren indkøbspris.

Du kan kontakte Greenbow via telefon på hverdage eller sende en e-mail. Deres kundeservice er kendt for at være hjælpsom og hurtig til at besvare spørgsmål. Derudover har de en omfattende FAQ-sektion på deres hjemmeside, hvor du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Nej, Greenbow tilbyder deres kunder fuld fleksibilitet uden bindingstid. Du kan opsige dit abonnement når som helst, og der er ingen skjulte gebyrer for at skifte væk fra Greenbow.

Greenbow tilbyder en online portal, hvor du kan logge ind og følge dit strømforbrug i realtid. Dette giver dig mulighed for at justere dit forbrug og potentielt spare penge ved at bruge strømmen, når den er billigst.

Greenbow fakturerer dig for det faktiske forbrug, så hvis du bruger mindre strøm end forventet, betaler du automatisk mindre. Der er ingen forudbetalinger, så du betaler kun for den strøm, du rent faktisk bruger.

Greenbow kører af og til kampagner, hvor nye kunder kan få en introduktionsrabat eller særlige tilbud. Det anbefales at tjekke deres hjemmeside eller kontakte kundeservice for at høre om aktuelle kampagner.

- kr.
Mdl Abo.
Muligt
Mdl Betaling
Variabel
Pristype
Ingen
Binding

198.00 kr. pr. måned

Din estimerede pris

2.49 kr. pr. kWh
Muligt

Mdl. betaling

Variabel

Pristype

Ingen

Binding

198 kr. pr. måned

Din estimerede pris

2,49 kr. pr. kWh
Adservice Energy & Electricity Comparison Feed

Få et overblik over dit strømforbrug

Vælg din landsdel

Hvor mange bor fast på adressen?   Personer
Er der en varmepumpe i husstanden? Kører en i husstanden elbil?

Vi estimerer dit strømforbrug til at være

Vi har estimeret priser og fortrukne udbydere tilpasset følgende oplysninger:




Gå til tilbud Undersøg priser med andre oplysninger