Billigt Elselskab

5/5
 • 0 kr I abonnement
 • 100% klimavenlig
 • SPAR 400 kr på første regning
Norlys
5/5
 • Prisen skifter hvert kvartal
 • Strøm fra grønne energikilder
 • Ingen binding

Priser fra 216,25 øre/kWh

5/5
 • 0 kr I abonnement
 • 100% grøn strøm

Priser Fra 427.56 øre/kWh
(august2022)

Velkommen Strøm – en grøn elaftale med masser af fordele

Velkommen blev grundlagt i 2016, og tilbød oprindeligt kun mobilt bredbånd og bredbånd til danskerne. I 2019 valgte man imidlertid at udvide sin portefølje, så den også omfattede el. Det har for alvor sat Velkommen på Danmarkskortet, og i dag er der godt 70.000 danskere der har budt dette selskab hjerteligt velkommen.

Selv slår virksomheden sig på at levere grøn el. Det vil sige strøm der er produceret på vedvarende energikilder som vind- og vandkraft, solenergi og biomasse. Kort sagt energikilder, der udleder et minimum af CO2 – ikke mindst sammenlignet med fossile energikilder. Derudover lægger Velkommen stor vægt på god kundeservice og fornuftige priser. Samtidig giver de også mulighed for at få en lang række ydelser, netop fordi de har samlet stort set alt på ét sted. Disse muligheder fortæller vi mere om længere nede.

100% grøn strøm

Som sagt tilbyder Velkommen udelukkende grøn strøm til deres kunder. Det betyder helt konkret, at de indkøber certifikater i strøm fra 100% vedvarende energikilder, der svarer til kundernes elforbrug. Der er typisk tale om cirka 60% certifikater fra vand og 40% fra vind. Så når du som kunde vælger Velkommen, tager du ikke blot et aktivt valg, men også et klimavenligt valg. Det er dog ikke ensbetydende med, at al den el du får, dermed er grøn. I Danmark har vi nemlig et åbent elnet, hvilket betyder, at den grønne strøm blandes med den sorte strøm fra blandt andet kul og gas i elnettet inden det sendes ud til forbrugerne. Men ved at vælge et grønt selskab som for eksempel Velkommen er du med til at støtte den grønne omstilling. Til glæde for både miljøet og de kommende generationer.

Variabel pris med fordele

Men hvad koster det så, at få sin el fra Velkommen? Som kunde hos dette selskab får du din el til en variabel pris. Det er der flere gode grunde til. For selv om en variabel elpris afhænger af markedet og dermed også af faktorer man ikke selv kan påvirke, såsom udbud og efterspørgsel, så er der en række fordele ved netop at vælge en elaftale med variable priser. Den giver blandt andet mulighed for at spare på budgettet, når prisen pr. kWh er lav. Det vil typiske være om natten og i sommermånederne, at der er penge at spare. Så har du mulighed for at planlægge dit elforbrug en smule efter prisniveauet, er der absolut penge at spare ved at vælge en variabel aftale – for eksempel hos Velkommen. Vil du se den aktuelle pris lige pt, så kan du altid finde den på Velkommens hjemmeside, både for Sjælland og for Jylland, da selve prisen ofte varierer en smule alt efter hvor i landet du bor.

En aftale med muligheder

Hos Velkommen er man altid velkommen – uanset hvilken type af elaftale man helst vil have. Her er tre forskellige aftaler, men i modsætning til de fleste andre elselskaber adskiller Velkommens aftaler sig en smule fra normen. Her er der nemlig ikke tale om elaftaler med mulighed for at kombinere fast og variabel pris, eller aftaler der lokker med smarte apps eller mulighed for at optage rente- og gebyrfrie lån til energibesparende projekter.

Ud over en basispakke med det mest essentielle – nemlig 100% grøn strøm – byder Velkommen også på en elaftale hvor du som kunde har mulighed for at støtte Copenhagen Pride, samt en aftale der inkluderer sæsonkort til alle Fremad Amagers kampe! Begge naturligvis med 100% grøn strøm og fri adgang til KlubVelkommen.

GrønEl – noget om det

GrønEl er Velkommens basispakke uden så mange dikkedarer. Her får du ”bare” strøm. Til gengæld koster det ikke noget at oprette sig som kunde og du får også fri adgang til KlubVelkommen.

Fordele ved GrønEl:

 • 100% grøn strøm
 • 0 kroner i oprettelse
 • Fri adgang til KlubVelkommen

GrønEl + Copenhagen Pride – til dig der hylder mangfoldigheden

Hos Velkommen ønsker man at alle skal føle sig velkomne. Derfor har de indgået et partnerskab med Copenhagen Pride. Et enestående arrangement der støtter mangfoldigheden og ikke mindst forskelligheden. Som kunde hos Velkommen kan du også være med til at hylde dette tiltag – nemlig med deres elaftale der hedder GrønEl + Copenhagen Pride. Tilmelder du dig denne aftale donerer Velkommen nemlig 300 kroner til Copenhagen Pride. Ubeskåret, vel at mærke. Men der er også en lang række andre fordele.

Fordele ved GrønEl + Copenhagen Pride

 • 300 kroner doneres ubeskåret til Copenhagen Pride
 • 100% grøn strøm
 • 0 kroner i oprettelse
 • Fri adgang til KlubVelkommen

GrønEl + Sæsonkort – til dig, der er vild med fodbold

Elsker du fodbold – og vil du gerne følge de lokale kampe? Så er denne elaftale måske lige noget for dig! Velkommen har nemlig i samarbejde med Fremad Amager lavet en aftale der betyder, at du ved at tegne denne aftale, får et sæsonkort for den kommende sæson til en værdi på over 1000 kroner oven i – helt gratis! Derudover er der også en række andre gode grunde til at vælge denne løsning.

Fordele ved GrønEl + Sæsonkort

 • Fremad Amager Sæsonkort
 • 100% grøn strøm
 • 0 kroner i oprettelse
 • Fri adgang til KlubVelkommen

Velkommen til KlubVelkommen

Som kunde hos elselskabet Velkommen får du ikke kun strøm. Du får også mulighed for at få fri adgang til deres kundeklub: KlubVelkommen. Her finder du en lang række gode tilbud og attraktive rabatter til både forlystelsesparker og tv-pakker, mode og måltidskasser. Det gælder blandt andet:

 • Tivoli
 • H&M
 • Zalando
 • com
 • C More
 • Podimo
 • Hello Fresh
 • Københavns Zoologiske Have
 • Legoland
 • Bonbon Land
 • Wolt
 • Jagger
 • BookBeat
 • Cellbes
 • Takeout
 • Verisure

Så ud over at få el til en fordelagtig lav pris, så kan du også hente både gode besparelser og ikke mindst masser af oplevelser som kunde hos Velkommen!

Velkommen til meget mere end blot el

Hos Velkommen sætter man en ære i at have det hele samlet på ét sted. Det vil sige, at du som kunde ikke alene får mulighed for 100% grøn strøm. Du kan også få en række andre services og ting, der tilsammen kan fremme den grønne omstilling.

Det gælder for eksempel højkvalitets luft-til-vand varmepumper, der ikke blot kan spare dig for en masse penge på varmeregningen, men også gøre dig mere eller mindre uafhængig af fossile brændstoffer og dermed også reducere CO2-aftrykket. Det samme gælder naturgas, som Velkommen også kan hjælpe med. Det er både væsentligt mere miljøvenligt – og også væsentligt billigere – at opvarme boligen med en oliefyr, træpiller eller lignende løsninger. Og hos Velkommen hjælper de gerne med at finde den rette løsning for dig.

Ladestandere og gode forsikringer

Er du blandt de heldige, der allerede har erhvervet en el- eller en hybridbil? Så tilbyder Velkommen i samarbejde med Power Fuel hele to forskellige ladeløsninger. På den måde kan du gøre bilen køreklar og fuldt opladet lige når det passer dig. For eksempel når elpriserne er lavest. Og skal bilen forsikres – eller er der andre forsikringer, der kunne trænge til at blive efterset? Så tilbyder Velkommen i samarbejde med forsikringsselskabet ABC Forsikring alt fra indbo- og bilforsikring til forsikring af både hus og hund. Hvad en forsikring her vil koste dig, kan du lynhurtigt finde ud af på deres hjemmeside eller ved at ringe til kundeservice.

Velkommen tilbyder naturligvis også mobil løsninger. Det var jo trods alt her de startede rejsen. Du kan vælge mellem flere forskellige pakkeløsninger ligesom der naturligvis også er mulighed for at koble sig på det superhurtige 5G netværk.

Service lige som det passer dig

Som kunde kan det være både rart, men også nødvenligt, at kunne få råd og vejledning, hvis behovet opstår. Derfor er der naturligvis også kundeservice tilknyttet Velkommen. Her sidder kompetente medarbejdere klar alle hverdage mellem klokken 9 og 17 til at hjælpe med alt fra at blive oprettet som kunde, melde flytning eller få hjælp til at forstår sin elregning. Du bestemmer selv, om du vil ringe til kundeservice eller måske foretrækker at kontakte dem via mail eller på chatten. Der er også rig mulighed for selv at søge efter svaret på ens spørgsmål i det omfattende arkiv fordelt efter emner.

Så hvad enten du søger svar på noget omkring el eller omkring bredbånd eller telefoni, så er der gode chancer for at finde dem her.

Lad Velkommens elprisberegner guide dig

Er du stadig i tvivl om Velkommen er dit kommende elselskab? Og om der virkelig er så mange penge at spare ved at skifte? Så prøv eventuelt deres elprisberegner. Du finder den på Velkommens hjemmeside og her kan du nemt og hurtigt få en idé om, hvad du egentlig kan spare ved at få el fra Velkommen. Med denne beregner bliver dit årlige elforbrug estimeret ligesom du også kan sammenligne gennemsnitspriserne for el på markedet med Velkommens priser.

Det er ganske enkelt. Du indtaster blot dit postnummer, om du bor i hus eller lejlighed, hvor mange værelser der er og hvor mange I bor der. Så beregnes din besparelse i løbet af få sekunder! Nemmere bliver det næsten ikke. Og det samme gælder, hvis du beslutter dig for at skifte til Velkommen. Det kræver blot et tryk på en tast – så klarer Velkommen resten!

Velkommen Strøm

Jenagade 22, 3. sal
2300, København S
Danmark
Adservice Energy & Electricity Comparison Feed

Få et overblik over dit strømforbrug

Vælg din landsdel

Hvor mange bor fast på adressen?   Personer
Er der en varmepumpe i husstanden? Kører en i husstanden elbil?

Vi estimerer dit strømforbrug til at være

Vi har estimeret priser og fortrukne udbydere tilpasset følgende oplysninger:
Gå til tilbud Undersøg priser med andre oplysninger

Få gode tips til og spare penge på din strømregning, tilmeld dig vores nyhedsbrev