Billigt Elselskab

5/5
 • 0 kr I abonnement
 • 100% klimavenlig
 • SPAR 400 kr på første regning
Norlys
5/5
 • Prisen skifter hvert kvartal
 • Strøm fra grønne energikilder
 • Ingen binding

Priser fra 216,25 øre/kWh

5/5
 • 0 kr I abonnement
 • 100% grøn strøm

Priser Fra 427.56 øre/kWh
(august2022)

Norlys

Norlys Energi – el-aftaler der passer til dig

Selv om Norlys Energi kun har eksisteret siden 2020, så har det på relativ kort tid formået at etablere sig som et af de mest kendte elselskaber i Danmark. Der er dog ikke tale om et helt nyt selskab, men derimod en fusion mellem SE og Eniig. Dermed var Norlys Energi en realitet – og i dag er det Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 3.000 medarbejdere, 1,7 millioner kundeforhold og 800.000 andelshavere.

Norlys Energi – et unikt fællesskab

Det særlige ved Norlys Energi er nemlig at det er et andelsselskab. Det er derfor grundlagt ud fra andelstanken, der går ud på, at mindre virksomheder eller enkeltpersoner slår sig sammen i et selskab for at kunne købe, producere eller distribuere varer eller ydelser billigere. Andelsbevægelsen har man kendt og benyttet i generationer – blandt andet indenfor både landbrug og boliger, og nu også i Danmarks største elselskab, hvor de 800.000 andelshavere dermed også alle er medejere af Norlys. Det er de fordi deres elmåler er tilkoblet Nordlys’ elnet.

Hvorfor vælge Norlys Energi?

Der er visse ting, der adskiller Norlys Energi fra en række af de øvrige aktører på elmarkedet. Dels er det et andelsselskab, som betyder, at fællesskab er en naturlig del af hverdagen og tankegangen i selskabet. Men det betyder også at et område som samfundsansvar er et vigtigt område i Norlys. Derfor gør man meget ud af altid at arbejde med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål. Både overordnet set som virksomhed – og i forbindelse med alt hvad de laver. Det har udmøntet sig i nogle klare målsætninger, som de altid arbejder mod at efterleve:

Som virksomhed ønsker Norlys:

 • At sikre ligestilling på alle områder
 • At skabe en god arbejdsplads
 • At anvende klodens ressourcer på en ansvarlig måde
 • At drive vores forretning på en ordentlig måde

Gennem deres arbejde som virksomhed ønsker de:

 • At udbygge energi- og digitale infrastrukturer
 • At sikre en vedvarende energiproduktion og en såkaldt energieffekt
 • At reducere CO2-udledningen og miljøbelastningen

Norlys Energi – af hensyn til klimaet

Høre du til dem, der går op i miljøet og forsøger at tage hensyn til klimaet i alle de beslutninger du tager, så kan Norlys være et godt bud på et elselskab. Hos Norlys er man nemlig ikke bange for at gå forrest i kampen for den grønne omstilling, og derfor har man også formuleret en klimahandlingsplan 2022, som man arbejdet målrettet efter for at kunne bidrage til et både grønt og digitaliseret Danmark. I denne handlingsplan beskrives således initiativer til at sikre dette. For i Norlys ser man det som et fælles ansvar at løfte de klimaudfordringer der er i dag. Og netop derfor har man også fra Norlys’ side sat en række grønne tiltag i værk.

Således støtter Norlys Vækstpulje en række aktiviteter, der bidrager til både fællesskab og en grøn samfundsudvikling. Senest et borgerdrevet solcelleanlæg i Hunderup-Sejstrup, et Power to X-forløb på Energimuseet i Bjerringbro samt et vedvarende energilaboratorium på Ærø.

Hvilken el-kunde er du?

Hos Norlys Energi er el ikke bare el. Her er der nemlig flere forskellige former for elaftaler – der hver især passer til forskellige ønsker og behov. Og med hver deres fordele. Det kan være du foretrækker el til en variabel pris? Måske vil du hellere have en aftale med en fast kvartalspris? Eller du hører til dem der hellere vil kombinere fast og variabel pris? Uanset hvad, så kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser, inden du blot bestiller en tilfældig elaftale, der viser sig ikke at matche dine reelle behov. Herunder gennemgår vi de muligheder Norlys Energi tilbyder til deres kunder.

PuljeEl – el til fast pris

Hos Norlys Energi tilbyder de PuljeEl, som er en elaftale med en helt fast pris. Her er dermed ingen uforudsete ekstra udgifter eller overraskelser, der kan ødelægge budgettet. Til gengæld Ved du nøjagtig hvad du betaler for din el hvert kvartal. Dermed kan du være sikker på at netop din elpris kun ændres maksimalt fire gange på et år – i modsætning til for eksempel en elaftale med variabel pris. Og det giver ro i maven for de fleste. Den strøm du køber, kommer fra grønne og miljøvenlige energikilder som sol og vand.

Fordele ved PuljeEl:

 • Overblik over forbruget og sikkerhed i budgettet
 • Fastlåst pris i et helt kvartal
 • Grøn strøm
 • Ingen binding

KombiEl – el til både fast og variabel elpris

Vil du gerne have mulighed for billig el – men foretrækker du samtidig også en vis forudsigelighed hvad prisen angår? Så er KombiEl måske det rette for dig. Med KombiEl fra Norlys Energi kan du nemlig få glæde af fordelene ved at kombinere den faste med den variable elpris. Fifty/fifty. Dermed får du en elaftale, hvor du på den ene side er sikker på en fast pris for halvdelen af den el du bruger, mens den anden halvdel afregnes til en variabel pris. Det giver ikke alene mulighed for at undgå store prisudsving, men det giver også mulighed for at lægge elforbruget i de timer på døgnet, hvor du betaler mindst for din el.

Fordele ved KombiEl:

 • Kombination af fast og variabel elpris
 • Mulighed for at lægge forbruget i de billigere timer
 • Grøn strøm
 • Ingen binding

FlexEl – el til variabel pris

Ønsker du en elaftale, hvor du har mulighed for at spare penge, når elpriserne falder? Og hører du ikke til dem, der bekymrer sig, når strømpriserne svinger? Så giver Nordlys Energi med sin abonnementsordning FlexEl dig mulighed for netop at udnytte de svingende elpriser. Det kan være særlig fordelagtigt, hvis du eksempelvis har en elbil eller vasker meget tøj og har mulighed for at rykke forbruget af el til dette til de billige timer på døgnet.

Fordele ved FlexEl:

 • Elpriser der følger markedsudviklingen
 • Mulighed for at spare penge ved at tilrettelægge forbruget
 • Grøn strøm
 • Ingen binding

Er du stadig i tvivl om, hvilken el-aftale, der passer til dig? Så kan du tage en test på Norlys Energis hjemmeside, der måske kan hjælpe dig lidt nærmere det rette valg. Du kan også henvende dig til firmaets kundeservice med dine eventuelle spørgsmål.

Norlys bidrager til den grønne omstilling

Som kunde hos Norlys Energi har du mulighed for at få ”grøn strøm” og dermed også være med til at bidrage til den vigtige grønne omstilling. Og det endda uden at skulle betale mere for det, end for den såkaldt almindelige strøm.

Grøn strøm lyder måske ikke af meget, men i virkeligheden er der tale om strøm, der udelukkende er produceret ved hjælp af vedvarende energikilder. Det vil sige energikilder som for eksempel:

 • Vindenergi fra vindmøller – en perfekt energikilde ikke mindst her i landet, hvor det ofte blæser
 • Vand energi hvor vandets kraft omsættes til energi – typisk i vandturbiner, hvor man udnytter højdeforskelle til at skabe energi. Denne type energi får vi typisk fra Norge, der er den største producent af vand energi i Europa.
 • Solenergi fra solceller er et område der er i voldsom vækst. Også her i landet – selv om vi måske er der blandt de lande, der har mest sol. Cellerne kan dog sagtens aktiveres ved almindeligt dagslys og kan derfor også producere strøm selv om det er overskyet.

Derudover kommer den grønne strøm også fra energikilder som bionedbrydeligt affald eller biogas. En af de væsentligste bevæggrunde for at Norlys Energi har valgt at tilbyde alle sine kunder gratis grøn strøm er blandt andet at det kan være med til at skubbe til en øget efterspørgsel, og dermed også – om ikke andet så på sigt – endnu flere solceller og vindmøller. Ikke mindst her i landet.

Norlys – din garanti for grøn strøm

Det giver sig selv, at det ikke er alle, der kan få udelukkende og 100% grøn strøm hele døgnet rundt. Der findes i dag kun ét elnet, der fører strøm ud til kunderne, og derfor er det i dag ikke muligt at holde strømmen fra fossile og vedvarende energikilder adskilt.

Hvordan kan man så vide, at den strøm man reelt modtager og som får vaskemaskinen til at køre og lyset til at lyse, nu også er grøn? Hos Norlys behøver man ikke være i tvivl. Her køber man oprindelsesgarantier, der svarer til netop den mængde strøm man sælger til sine kunder. En oprindelsesgaranti er et certifikat, der udstedes af det danske, statsejede Energinet. Det udstedes på netop den mængde strøm, som de vedvarende energikilder har leveret – hverken mere eller mindre – og på den måde kan du være sikker på, at den strøm du har brugt, når du har tændt på kontakterne derhjemme, er dækket af en eller anden form for vedvarende energi. Det kan og skal nemlig dokumenteres!

Så med Norlys Energi er det slet ikke så svært at vælge en klimavenlig aftale – og dermed gøre noget for miljøet og den grønne omstilling.

Norlys – meget mere end energi

Selv om el er en stor del af Norlys Energis forretning, så tilbyder de også andet og mere end det. Selv siger de ”Alt det der bringer os sammen” – og det er meget godt beskrevet, for hos Norlys Energi kan du stort set få dække hele dig og din families behov. De udbyder nemlig også internet både via kabel- og fibernet, tv og streaming, ladeløsninger til elbiler og naturgas. Og har du brug for mere end el, så kan det ofte betale sig at lægge alle sine aftaler og abonnementer ét sted, da der kan være mange penge at spare ad den vej.

Norlys

Norlys

Tietgensvej 4
8600 Silkeborg
Danmark
Adservice Energy & Electricity Comparison Feed

Få et overblik over dit strømforbrug

Vælg din landsdel

Hvor mange bor fast på adressen?   Personer
Er der en varmepumpe i husstanden? Kører en i husstanden elbil?

Vi estimerer dit strømforbrug til at være

Vi har estimeret priser og fortrukne udbydere tilpasset følgende oplysninger:
Gå til tilbud Undersøg priser med andre oplysninger

Hvordan skifter jeg elselskab