Billigt Elselskab

5/5
 • 0 kr I abonnement
 • 100% klimavenlig
 • SPAR 400 kr på første regning
Norlys
5/5
 • Prisen skifter hvert kvartal
 • Strøm fra grønne energikilder
 • Ingen binding

Priser fra 216,25 øre/kWh

5/5
 • 0 kr I abonnement
 • 100% grøn strøm

Priser Fra 427.56 øre/kWh
(august2022)

Modstrøm – klimavenlig og grøn el

Modstrøm er intet mindre end Danmarks førende grønne energiselskab. Formålet med det, er at drive den grønne omstilling ved at gøre det både nemt, fordelagtigt og ikke mindst økonomisk bæredygtigt, at omstille sig til grøn energi som blandt andet omfatter klimavenlige produkter og services.

Selve historien bag Modstrøm begyndte helt tilbage i 2000, hvor selskabets grundlæggere udviklede en række nye IT-løsninger blandt andet til energiselskaber i virksomheden OMX. Det var dog først i 2006, at Modstrøm som et decideret selskab blev en realitet, og i 2008 – blot 2 år senere – startede Modstrøm med at sælge el til danskerne. Og tilmed med stor succes, for i dag er der mere end 75.000 kunder, der har valgt Modstrøm som deres elselskab.

Brug energien bedre med Modstrøm

Elselskabet Modstrøm ønsker at vi bruger energien bedre. Derfor er det også et af deres absolutte formål også at overbevise danskerne om, at den grønne omstilling ikke kun drejer sig om blot at købe grøn strøm. Det er drejer sig i lige så høj grad om at sørge for energiforbedringer på sin bolig. Det gælder alt fra udskiftning til LED-pærer og digitale termostater til etablering af varmepumper, solceller og ikke mindst ladestandere til den nye elbil. Energianbefalinger som Modstrøm gerne hjælper med og som de allerede har hjulpet flere tusinde kunder med over hele landet. Til glæde for både deres økonomi og vores fælles miljø.

Hvorfor vælge Modstrøm?

Ifølge Modstrøm er der tre gode grunde til at vælge netop dem som elselskab:

 • De er billige
  Som elselskab har Modstrøm valgt, at deres priser altid følger markedets pris. Du vil derfor som kunde her altid få din el til præcis den pris Modstrøm selv betaler for den. Uanset om det er vinter eller sommer. Det kalder de selv spotEL.
 • De giver dig mulighed for at spare på elprisen
  SpotEL giver dig som kunde mulighed for selv at påvirke hvor meget du betaler for din el – og der er ofte penge at spare ved at bruge el, når den er billigst. Og det er den typisk om natten og i weekenden samt i sommerperioden.
 • De er klimavenlige
  Modstrøms har en mission: De vil sikre at den grønne omstilling skal kunne betale sig. Det

skal med andre ord kunne betale sig – også som elkunde – at tænke på miljøet. Det giver nemlig en række muligheder både for klimaet og for kunderne. Derfor får alle Modstrøms kunder mulighed for sparegaranti, der er din garanti for at din energiregning hos Modstrøm er mindre end hos konkurrenterne.

Der er også et Modstrøm, der passer til dig

Der er altså mange grunde til at vælge Modstrøm som nyt elselskab. Dertil kommer at firmaet også tilbyder flere forskellige former for elaftaler med hver deres kendetegn og særlige fordele. Foretrækker du en elaftale med alt hvad du kan drømme om af fordele, så er KlimaPremium er godt valg. Med KlimaPlus får du stort set det samme som med et KlimaPremium abonnement – dog indeholder det ikke muligheden for at styre elforbruget med True App. Vil du bare have et helt enkelt og simpelt elabonnement uden så mange dikkedarer eller ekstra features? Så kan bør du vælge den elaftale der hedder Klima, som er det absolut billigste abonnement her.

Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige muligheder for en god elaftale hos Modstrøm.

KlimaPremium – den ultimative elpakke

KlimaPremium er den ultimative elaftale. Med den får du en masse muligheder for at bevare overblikket over dit elforbrug – og optimere det. Blandt andet takket være en række features som mulighed for et gratis energitjek samt adgang til energiberegning og energirapport. Med dette abonnement får du også adgang til True App, hvor du kan styre dit elforbrug endnu bedre. Overvejer du at igangsætte energibesparende projekter på din bolig i form af for eksempel solceller eller lignende, så er du med KlimaPremium også sikret rente- og gebyrfrie lån til dette. Endelig er der også tilknyttet et fordelskort til LogBuy, der giver attraktive rabatter på alt fra rejser og restaurantbesøg til mode og maling.

Fordele ved KlimaPremium:

 • Grøn omstillings energitjek online
 • Personlig energirapport
 • Adgang til energiberegning og energirapport
 • Rabat på energitjek
 • Sparegaranti
 • Rente- og gebyrfrie lån til energibesparende projekter
 • Fordelskort via LogBuy
 • Intet PBS-gebyr
 • Styring af elforbrug med True App

KlimaPlus – en god aftale for dig og miljøet

Med KlimaPlus får du en lang række af de samme fordele som med et KlimaPremium abonnement. Det vil sige, at du også her har mulighed for et gratis energitjek online samt adgang til energiberegning og energirapport. Der er også penge at spare, hvis du skal låne til energioptimering af din bolig da dette abonnement også tilbyder rente- og gebyrfrie lån. Og vil du spare endnu mere, har du mulighed for at gøre det på LogBuy eller i Modstrøms egen webshop, som du automatisk får et fordelskort til, hvis du tegner et el-abonnement som dette hos Modstrøm.

Fordele ved KlimaPlus:

 • Grøn omstillings energitjek online
 • Personlig energirapport
 • Adgang til energiberegning og energirapport
 • Rabat på energitjek
 • Sparegaranti
 • Rente- og gebyrfrie lån til energibesparende projekter
 • Fordelskort via LogBuy
 • Intet PBS-gebyr
 • Rabat på køb i Modstrøms webshop

Klima – basisaftalen med masser af fordele

Hører du til dem, der blot gerne vil have mulighed for at få billig el med omtanke for miljøet? Så er Klima Modstrøms bud på et sådan abonnement. Her er ikke så mange fordele eller muligheder som med KlimaPremium eller KlimaPlus. Dog er du sikret et gratis energitjek ligesom du også har adgang til energiberegning og energirapport samt rente- og gebyrfrie lån til diverse energibesparende projekter. Endelig er der også penge at spare i Modstrøms egen webshop, hvor du får gode rabatter på blandt andet solcellelamper og LED-lys.

Fordele ved Klima:

 • Grøn omstillings energitjek online
 • Personlig energirapport
 • Adgang til energiberegning og energirapport
 • Rabat på energitjek
 • Sparegaranti
 • Rente- og gebyrfrie lån til energibesparende projekter
 • Rabat på køb i Modstrøms webshop

Derudover er der også yderligere penge at spare, hvis du vælger at tegne både en elaftale og en spareaftale hos Modstrøm. Derved kan du nemlig opnå en fordelagtig og attraktiv samlerabat.

Er du i tvivl om, hvilken af Modstrøms el-aftaler, der passer til dig og dit forbrug? Så er du altid velkommen til at kontakte Modstrøms kundeservice. De er også klar til at hjælpe med praktiske ting som aflæsning af elmåler, spørgsmål til elregningen og ikke mindst svare på spørgsmål om de aktuelle indefrysninger af energiudgifter.

Flere grønne produkter fra Modstrøm

Udover at tilbyde grøn el til gode priser, kan Modstrøm også friste med andre ting, der kan være med til at bidrage til en bedre og hurtigere grøn omstilling. Det gælder blandt andet varmepumper og solceller til boligen, som kan give store besparelser – ikke mindst på elregningen. Men de tilbyder også ladestandere, hvis du hører til blandt de heldige der har skiftet den gamle bil ud med en elbil. Som nogle af de eneste på markedet tilbyder Modstrøm også et såkaldt KlimaKit til alle, der gerne vil gøre en ekstra indsats for både at spare på energien og passe ekstra godt på miljøet. Hvad det går ud på, kan du læse mere om herunder.

Spar op til 25% med et KlimaKit fra Modstrøm

Ifølge Modstrøm er det muligt for de fleste forbrugere at spare helt op mod 25% på elregningen, ved at optimere sin bolig og de løsninger der er i den. Til glæde for både dig og miljøet. Selv kalder de det ”grøn omstilling på abonnement” og det sammensættes på baggrund af et interview med en energivejleder, der sammen med den enkelte kunde udvælger en række løsninger der kan optimere boligen eller sommerhuset og som samles i et KlimaKit. Hvilke løsninger det drejer sig om varierer naturligvis fra kunde til kunde og alt efter den enkeltes udgangspunkt og ønsker. Typisk vil der dog være tale om Wi-Fi-styrede termostater, sensorer der måler blandt andet temperatur og luftfugtighed og små smart-plugs der måler hvor meget dine hårde hvidevarer reelt bruger af strøm.

Når produkterne er udvalgt, kommer Modstrøms energivejleder forbi og sørger for at installere det hele – inklusiv dit personlige Smart Home, så du nemt og enkelt selv kan styre både lys og varme i din bolig.

Få helt styr på dit el-forbrug med True App

Vil du gerne spare så meget på dit elforbrug som muligt, uden at skulle slukke for det hele? Så bør du overveje True App, som Modstrøm tilbyder som en del af deres ultimative abonnement: KlimaPremium. True App er en app fra True Energy, der er en del af Modstrøm, og som giver dig en enestående mulighed for at få et godt overblik over elpriserne. Har du det overblik kan du nemlig nemmere vælge hvornår du vil bruge strøm til for eksempel af vaske tøj, lade bilen op eller tænde for gulvvarmen i din bolig. For på den måde kan du nemt og hurtigt se, hvornår prisen er lavest på el og dermed også hvornår strømmen er mest klimavenlig.

True App ker en yderst innovativ løsning, der giver dig mulighed for at tænke lidt grønnere i hverdagen og dermed også bidrage til den grønne omstilling. Ud over at give overblik over elpriserne døgnet rundt, kan den også bruges til at styre Smart Home produkter ligesom den også kan anvendes når elbilen skal oplades. Dette gælder dog ind til videre kun for udvalgte elbiler.

Modstrøm

Islands Brygge 43, 1. sal
2300 København
Danmark
Adservice Energy & Electricity Comparison Feed

Få et overblik over dit strømforbrug

Vælg din landsdel

Hvor mange bor fast på adressen?   Personer
Er der en varmepumpe i husstanden? Kører en i husstanden elbil?

Vi estimerer dit strømforbrug til at være

Vi har estimeret priser og fortrukne udbydere tilpasset følgende oplysninger:
Gå til tilbud Undersøg priser med andre oplysninger

Hvordan skifter jeg elselskab