Billigt Elselskab

En guide til at reducere strømregningen

Selvom man finder et billigere strøm selskab, betyder det ikke at man er færdig. Man burde altid overveje hvordan man bruger strømmen, og hvordan man kan reducere sit strømforbrug.

Find et billigt elselskab

Start altid med at finde et billigere selskab, det er ofte her de fleste vil finde den største besparelse.

Sammenligningen er nøglen til besparelser, begynd med at bruge denne side for at finde de bedste tilbud. Det giver et overblik over markedets tilbud og hjælper dig med at træffe en informeret beslutning.

Tøv ikke med at skifte leverandør, hvis du finder en bedre pris. Mange udbydere lokker med attraktive tilbud til nye kunder så du kan spare endnu flere penge hvis du skifter ofte.

Overvej at vælge fastprisaftaler for dem, der værdsætter forudsigelighed, kan fastprisaftaler være en god løsning. Det sikrer din pris per kWh over en aftalt periode. Udforsk også rabatter,  hold øje med mulige rabatter og kampagner selskaberne tilbyder. Nogle leverandører har særlige priser, hvis du kombinerer flere tjenester hos dem.

Tips til at reducere strømforbruget

Nu til at reducere strøm, her er også mange penge at spare, hvis du ikke har tænkt over det er der rigtigt mange skjulte strøm syndere.

Den første er at skifte til LED, udskiftning af traditionelle pærer med LED-pærer kan reducere energiforbruget betydeligt. Men mange har allerede skiftet, det er dog en teknologi der altid ændre sig, så du kan sikkert få pærer til dit forbrug der bruger halvt så meget strøm. Hvis du ikke har skiftet kan du tjekke dem ud hos www.plusled.dk, hvor de har mange nyere pære, med meget lavt strømforbrug.

Det er meget moderne at have et “smart hjem”, og udover at det gør din hverdag mere praktisk, kan det også hjælpe dig med at spare strøm. Mange glemmer at slukke lyset når det ikke bliver brugt, hvis et smart hjem er sat op korrekt kan du spare meget strøm.

En skjult synder er standby på mange enheder, den står bare og sluger dine penge imens du ikke bruger den. Overvej om dine enheder bruger meget strøm når du ikke bruger dem, måske invester i en strømmåler, og så beregn hvad det produkt koster dig selvom du ikke bruger den.

Hvis du bruger aircondition eller elektrisk opvarmning skal du overveje om en investering i bedre isolering, det kan ofte betale sig selv tilbage over kort tid. Specielt i gamle huse kan du ofte spare halvdelen af din elregning, blot ved at opdatere din isolering. Dette gælder selvfølgelig også dine døre og vinduer, hvis de ikke er tilstrækkeligt isoleret kan der også forsvinde meget energi ud der.