Billigt Elselskab

AURA Energi Anmeldelse 2024

AURA

Flex El

- kr.
Mdl Abo.
Muligt
Mdl Betaling
Variabel
Pristype
Ingen
Binding

401.00 kr. pr. måned

Din estimerede pris

2.40 kr. pr. kWh
Muligt

Mdl. betaling

Variabel

Pristype

Ingen

Binding

397 kr. pr. måned

Din estimerede pris

2,38 kr. pr. kWh
AURA Energi A.m.b.a 8260 Viby J
Skanderborgvej 180
8260 Viby J
CVR: 35861564
87 92 55 55
Mandag til torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 15.00

AURA Energi Anmeldelse 2024

Når man skal vælge en energileverandør, er det afgørende at finde en pålidelig partner, der ikke kun leverer strøm til konkurrencedygtige priser, men som også forstår betydningen af bæredygtighed og god kundeservice. Aura Energi er en dansk energivirksomhed, der har gjort netop dette til sin mission. Virksomheden har en stærk forankring i lokalområderne, hvor den arbejder tæt sammen med kunderne for at skabe skræddersyede energiløsninger, der matcher deres behov. 

Aura Energi tilbyder ikke blot strøm og gas, men har også fokus på grønne løsninger som solceller, ladestandere til elbiler og energirådgivning, hvilket gør dem til en aktør i den grønne omstilling. Deres mål er at gøre det nemt for kunderne at tage bæredygtige valg, uden at det skal gå ud over komforten eller økonomien. Men hvordan klarer Aura Energi sig i praksis? I denne artikel dykker vi ned i virksomhedens forskellige tilbud, servicekvalitet og kundetilfredshed for at give dig et overblik over, hvad du kan forvente som kunde hos Aura Energi. Uanset om du er på udkig efter en ny energileverandør eller blot ønsker at få mere ud af din nuværende, er det vigtigt at være godt informeret.

Hvem ejer AURA El?

AURA El er ejet af AURA Energi, som er en forbrugerejet energivirksomhed. Det betyder, at virksomheden er ejet af de kunder, der modtager energi fra AURA Energi. Denne form for ejerskab kaldes også et andelsselskab, hvor kunderne er andelshavere og dermed har medindflydelse på virksomhedens drift og beslutninger.

Hvad koster 1 kwh el ved AURA El?

Prisen på 1 kWh el ved AURA El kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder typen af elprodukt, markedssituationen, og om du har valgt en fast eller variabel pris. Som et eksempel kan prisen på 1 kWh typisk ligge mellem 1,5 og 3 kroner inklusiv afgifter og moms, men denne pris kan ændre sig i takt med ændringer på elmarkedet.

For de mest nøjagtige og opdaterede priser anbefales det at tjekke AURA Energis hjemmeside eller kontakte dem direkte, da elpriser kan svinge dagligt baseret på markedsforholdene.

Hvad siger kunderne om Aura Energi på Trustpilot

Aura Energi modtager generelt meget positive anmeldelser på Trustpilot med en imponerende gennemsnitlig vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner baseret på over 4200 anmeldelser. Hele 87% af anmelderne giver Aura Energi 4 stjerner eller derover, hvilket vidner om en høj grad af kundetilfredshed.

Kunderne fremhæver ofte virksomhedens gode service og venlige kundesupport som nogle af de primære grunde til deres høje bedømmelser. Mange nævner også, at de oplever Aura Energi som pålidelige og kompetente, både i forhold til rådgivning og løsning af problemer. Derudover er der en generel tilfredshed med de grønne energiløsninger og den gennemsigtighed, som Aura Energi tilbyder i deres produkter og priser.

Der er dog også enkelte kritiske stemmer, der påpeger udfordringer som forsinkelser i kundeservice eller problemer med regninger, men disse udgør en mindre del af det samlede billede. Overordnet set tyder anmeldelserne på, at Aura Energi har formået at skabe en stærk og tillidsfuld relation til deres kunder, hvilket afspejles i de mange positive tilkendegivelser.

FAQ

AURA El tilbyder forskellige typer elprodukter, herunder både fastpris- og variabelpris-aftaler. Du kan vælge en aftale med en fast pris over en bestemt periode, hvilket giver forudsigelighed i dine eludgifter, eller du kan vælge en variabel pris, hvor prisen følger markedet og kan ændre sig månedligt.

Du kan tilmelde dig AURA El online via deres hjemmeside, hvor du udfylder dine oplysninger og vælger den ønskede elaftale. Alternativt kan du ringe til deres kundeservice for hjælp til tilmelding. Overgangen til AURA El sker typisk automatisk, så du ikke skal bekymre dig om tekniske detaljer.

Ja, AURA El tilbyder grønne energiprodukter, hvor elektriciteten kommer fra vedvarende energikilder som vind og sol. Du kan vælge at støtte grøn energi ved at tilmelde dig deres grønne elprodukter, som kan være lidt dyrere, men bidrager til en bæredygtig fremtid.

Som kunde hos AURA El kan du følge dit elforbrug gennem deres online selvbetjeningsportal eller mobilapp. Her får du adgang til detaljeret information om dit forbrug, historik, og kan sammenligne dit forbrug over tid. Dette giver dig mulighed for at justere dit forbrug og spare penge.

Ja, AURA El har en app, der gør det nemt for dig at holde styr på dit elforbrug, se dine regninger, og administrere din konto. Appen er tilgængelig for både iOS og Android og er designet til at give dig kontrol over dine energivalg på en brugervenlig måde.

Du kan betale din elregning hos AURA El via flere metoder, herunder betalingsservice (BS), MobilePay, bankoverførsel, eller kortbetaling. Betalingsservice er ofte den mest bekvemme metode, da den sikrer automatisk betaling af dine regninger, så du undgår gebyrer for manglende betaling.

AURA El kører jævnligt kampagner og tilbud, især ved særlige lejligheder eller ved tilmelding til grønne produkter. De tilbyder også ofte rabatter til nye kunder eller ved henvisning af nye kunder til AURA El. Det er en god idé at holde øje med deres hjemmeside eller nyhedsbrev for aktuelle tilbud.

Flex El

- kr.
Mdl Abo.
Muligt
Mdl Betaling
Variabel
Pristype
Ingen
Binding

401.00 kr. pr. måned

Din estimerede pris

2.40 kr. pr. kWh
Muligt

Mdl. betaling

Variabel

Pristype

Ingen

Binding

397 kr. pr. måned

Din estimerede pris

2,38 kr. pr. kWh
Adservice Energy & Electricity Comparison Feed

Få et overblik over dit strømforbrug

Vælg din landsdel

Hvor mange bor fast på adressen?   Personer
Er der en varmepumpe i husstanden? Kører en i husstanden elbil?

Vi estimerer dit strømforbrug til at være

Vi har estimeret priser og fortrukne udbydere tilpasset følgende oplysninger:




Gå til tilbud Undersøg priser med andre oplysninger