Billigt Elselskab

5/5
  • 0 kr I abonnement
  • 100% klimavenlig
  • SPAR 400 kr på første regning
Norlys
5/5
  • Prisen skifter hvert kvartal
  • Strøm fra grønne energikilder
  • Ingen binding

Priser fra 216,25 øre/kWh

5/5
  • 0 kr I abonnement
  • 100% grøn strøm

Priser Fra 427.56 øre/kWh
(august2022)

nettopower – fordelagtige el-priser og god kundeservice

nettopower er at de måske lidt mindre kendte elselskaber på det danske marked. Det blev stiftet tilbage i 2012 og omtaler gerne sig selv som ”den nye el-dreng i klassen.” Derfor har man siden lanceringen arbejdet målrettet mod at være et anderledes el-selskab – i absolut positiv forstand. Baggrunden for etableringen af nettopower er da også at man ønsker at gå forrest i kampen for at gøre det både billigere, nemmere og sjovere at være elkunde. Og ifølge nettopower så er det i høj grad muligt hos dem.

Keep it simple med nettopower

Hos nettopower er der ikke så mange dikkedarer eller hokus pokus. Det er – nøjagtig – som de selv ønsker det, ganske enkelt og ligetil at være elkunde her. Det skyldes ikke mindst at de kun udbyder ét produkt – nemlig el. Og tilmed el med variable priser. Uvildige undersøgelser viser nemlig, at netop man ved at vælge el til variabel pris, altid kan være sikker på at få den billigste løsning på lang sigt. Således er nettopower blevet kåret som det billigste selskab på markedet indenfor variable priser i den kategori der omfatter optil 1.800 kWh/år og hører dermed til blandt de billigste i dag.

En løsning – mange fordele

Ud over at få billig el – nemmere – er der også mange andre fordele ved at vælge nettopower:

  • Dækker hele Danmark
    Uanset om du bor i øst eller vest, i det høje nord eller på den sydlige spids af Danmark, så kan du få en elløsning hos Nettopower. Nettopower dækker nemlig hele Danmark – 100%.
  • Ingen binding
    Som abonnent hos nettopower skal du ikke bekymre dig om at være bundet hverken hele eller halve år. Her er nemlig ingen binding. Det betyder, at du uden problemer kan oprette dig som kunde og få leveret billig el lige så længe – eller kort – som du måtte ønske det. Du kan altså til hver en tid opsige samarbejdet med nettopower og vælge at få din el andet steds fra. Netop dette adskiller nettopower fra de fleste andre konkurrenter på markedet.
  • Alt inklusiv
    Hos nettopower skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter eller skjulte merpriser. Her er priserne inklusiv alt. Det betyder, at den pris du ser, også er den pris du får din el til. Hverken mere eller mindre. Det betyder ikke at prisen er uændret fra måned til måned, for der er tale om et variabelt produkt til en variabel pris. Men du kan altid være sikker på ikke at blive opkrævet ekstraomkostninger som kunde hos nettopower.
  • Gratis abonnement
    Hos nettopower arbejder man ikke med abonnementsløsninger. Her er nemlig kun en mulighed – og det er billig el til gennemskuelige priser. Du slipper dermed for at skulle finde op og ned i en masse priser og produkter, hvor det kan være svært at gennemskue hvilke der passer bedst til dig. Nettopower har fjernet alt det overflødige – og derfor får du også din el uden at skulle betale ekstra. Heller ikke for et abonnement.
  • Ingen oprettelsesgebyrer
    Det er både nemt og billigt at blive kunde hos nettopower. Her er nemlig ingen oprettelsesgebyrer eller lange oprettelsesprocesser. Derfor kan du både nemt og hurtigt oprette dig som kunde og få billig el i en fart.
  • 1 produkt
    Hos nettopower er der ikke så mange forviklinger. Der er kun ét produkt – og det er det. Du behøver derfor ikke forholde dig til forskellige pakkeløsninger eller kombinationsmuligheder – og du skal heller ikke bekymre dig om ugennemsigtige priser. Her får du nemlig lige præcist det du ser. El til en god pris.
  • God kundeservice
    nettopower er kendt for at levere en fantastisk god kundeservice. Her er du og dine behov og eventuelle spørgsmål altid i fokus. Det betyder også at nettopower er helt i top, når det gælder de bedst anmeldte elselskaber i Danmark på for eksempel Trustpilot, hvor de har opnået en score på 3,6.

El til variabel pris

Hos nettopower køber du el til variabel pris. Ganske enkelt fordi det er det billigste i længden. Prisen fastsættes ikke af nettopower, men i stedet af den nordiske elbørs, Nord Pool, der fastsætter hvor meget man skal betale pr. kWh, hvis man foretrækker el til variabel pris. Priserne følger markedet og fastlægges fra time til time – afhængigt at udbud og efterspørgsel. Her har udefrakommende faktorer som for eksempel vejret en afgørende indflydelse. Er der vindstille, så vindmøllerne ikke kan generere strøm, så stiger priserne. Omvendt er priserne ofte lavere om sommeren, hvor efterspørgslen ikke er så stor, ligesom det også er tilfældet i de i perioder hvor de grønne energikilder kan producere rigeligt el. Selv om kWh priserne kan være svingende, så er de variable elpriser alligevel de billigste – set på den lange bane.

Hvad koster el hos nettopower?

Men et er, at nettopower slår på at være et af de billigste elselskaber. Et andet er hvad det så reelt koster at købe sin el hos nettopower? Det kommer først og fremmest an på hvor i landet du bor. For der er om ikke andet, så en lille forskel i prisen alt efter om du bor på Sjælland eller i Jylland. Vil du se de helt konkrete tal, så ligger de – helt åbenlyst – på nettopowers hjemmeside, hvor du kan se prisudviklingen måned for måned. Denne sammenholdes med markedsgennemsnittet og giver et godt billede af, hvad det koster at købe sin el hos nettopower.

Resultatet er temmelig åbenlyst. Og det er forskellen også. Derfor har nettopower også opnået flotte placeringer i de seneste elprissammenligninger. Helt konkret har det givet hele 3 førstepladser og 1 andenplads i konkurrencen om at være Danmarks billigste elleverandør. Så det er ikke bare tomme ord, når nettopower siger at de ER billigst.

Ingen særlige fordele – bare billig el

Med en elaftale hos nettopower kan du være sikker på at få el til favorabel pris. Og så ikke så meget andet. Hele grundlaget i virksomheden er at sikre dig de bedste elpriser, god kundeservice og en regning du kan forstå. Så drømmer du om gode rabatter på ferier og farver til væggene eller andre fordele, så er nettopower ikke det rette valg for dig. Ønsker du derimod et solidt selskab der holder hvad de lover, så bør du overveje nettopower som dit kommende elselskab.

Grøn energi for blot 9,-

Hos nettopower er der altså ingen gode tilbud, attraktive pakkeløsninger eller ekstra ting med i et elabonnement. Bare el. Til en god pris. Ud over at arbejde målrettet for at være en af de billigste spillere på markedet, er det også nettopowers ambition at kunne tilbyde grøn energi til alle deres kunder. Derfor tilbyder de alle deres kunder at få deres strøm fra danske vindmøller, og dermed støtte den grønne omstilling, ved at betale blot 9 kroner ekstra om måneden i forbindelse med et abonnement. På den måde kan du bidrage til mere bæredygtighed og ikke mindst større efterspørgsel på grøn strøm.

Tjen penge på den el du ikke bruger

Selv om nettopower hele tiden arbejder på at kunne sikre deres kunder den absolut billigste el, så kan der sagtens være endnu flere penge at spare. Og ud over at tilmelde dig som kunde og dermed spare penge på strømmen, får du også en række gode tips og tricks til hvordan du kan spare endnu mere på el-budgettet. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig på deres hjemmeside.

Hører du til dem der har enten en vindmølle i baghaven eller solceller på taget? Så ved du sikkert også at der i perioder produceres mere el end din husstand selv kan bruge. Og så går det som oftest til spilde. Med en elaftale hos nettopower kan du nu i stedet sælge din overskydende elproduktion tilbage til nettopower. Afregningen sker time for time og betyder at du som kunde kan sælge al den el du ikke selv bruger, på de tidspunkter hvor prisen for el er højest.

Nemt at blive kunde hos nettopower

Er du træt af dyre og uforståelige elregninger måne efter måned? Og lyder nettopower som et elselskab for dig? Så er det både nemt og enkelt at blive kunde og få både billigere el og mindre bøvl. Det tager kun ganske få minutter og består kun af ganske få trin, hvor du guides fint igennem alle informationer der er brug for – så er du kunde hos nettopower.

Helt konkret tager det kun 3 minutter og består kun af 3 trin som du skal igennem på nettopowers  hjemmeside. Det eneste du skal er nemlig at udfylde en online tilmeldingsformular med disse informationer:

  • Dine personoplysninger
  • Din adresse
  • Din nuværende situation – skal du skifte selskab eller flytter du adresse?
  • Ønske om tilvalg af strøm fra Danske Vindmøller til 9,- ekstra

Så klarer nettopower resten!

Når du er oprettet som kunde, får du din egen konto, som du enhver tid kan logge ind på ”Mit nettopower”. Her får du et godt overblik over både dine personlige oplysninger og dit elforbrug og har en række muligheder i forbindelse med din aftale med nettopower. Her kan du nemlig:

  • Ændre indbetalinger og rette betalingsoplysninger
  • Betale og downloade dine regninger
  • Få overblik over dit elforbrug
  • Få seneste nyt fra elbranchen

 

Nettopower

Jenagade 22, 3 sal.
2300 København S
Danmark
Adservice Energy & Electricity Comparison Feed

Få et overblik over dit strømforbrug

Vælg din landsdel

Hvor mange bor fast på adressen?   Personer
Er der en varmepumpe i husstanden? Kører en i husstanden elbil?

Vi estimerer dit strømforbrug til at være

Vi har estimeret priser og fortrukne udbydere tilpasset følgende oplysninger:




Gå til tilbud Undersøg priser med andre oplysninger

Hvordan skifter jeg elselskab