Billigt Elselskab

5/5
 • 0 kr I abonnement
 • 100% klimavenlig
 • SPAR 400 kr på første regning
Norlys
5/5
 • Prisen skifter hvert kvartal
 • Strøm fra grønne energikilder
 • Ingen binding

Priser fra 216,25 øre/kWh

5/5
 • 0 kr I abonnement
 • 100% grøn strøm

Priser Fra 427.56 øre/kWh
(august2022)

Zapp Mobility – ladeløsninger for alle

Hører du til den stigende del af befolkningen, der kører elbil? Så kender du med sikkerhed også til frustrationen ved at skulle lede efter en ladestander, når ”tanken” er tom og bilen ved at være flad for strøm. I Danmark har mængden af offentlige opladningsmuligheder nemlig ikke helt kunne følge med antallet af elbiler. Før nu. For det var nemlig nøjagtig den samme frustration der ramte elbil ejer Eric Scharnowski. Derfor grundlagde han i foråret 2020 selskabet Zapp ApS, der skulle sikre danske elbilkørere tilstrækkelige med opladningsmuligheder samt en øget mulighed for at anskaffe sig sin egen ladeboks, hvilket tidligere havde været lidt af en udfordring for mange.

Ladestanderer og bedre infrastruktur

Resultatet er en online shop med mulighed for at købe sin egen ladestander til elbilen – og allerede i dag, blot få år senere, er efterspørgslen og ikke mindst interessen stor. Såvel blandt private som blandt erhvervsdrivende. Men én ladestander gør det ikke alene – og slet ikke hvis den står hjemme i garagen, mens man selv er i den anden ende af landet. Som elbilist ønsker man jo at kunne lade sin bil op hvor og når som helst. Nøjagtig som det gælder for de benzin- og dieseldrevne biler, der har rig mulighed for at tanke, stort set når det passer dem. Heldigvis indgik Zapp allerede året efter sin etablering et samarbejde med energileverandøren EWII – og tilsammen sikrer de i dag en omfattende infrastruktur, når det gælder ladestandere til elbilister. Til glæde for alle dem, der har valgt elbilen til, til glæde ikke mindst for miljøet.

Lad Zapp lade bilen op

Hos Zapp kan man tilbyde et stort udvalg af både ladebokse og -standere fra en række af de bedste europæiske producenter, såsom ABB, Easee, Enelion, Juice Technology og Zaptec. Her er både tale om løsninger af høj kvalitet, men også løsninger der er nemme at bruge i hverdagen. Nøjagtig som en elbil! Dertil kommer en række muligheder for tilbehør til de enkelte ladeløsninger, som for eksempel kabelholdere og ladekabler, der gør det endnu nemmere at være elbilejer. Zapp tilbyder også det smarte RFID-kort, der kan bruges, hvis der er behov for at lade bilen op uden for hjemmet.

Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Som elbilejer kan det være svært at gennemskue hvad det reelt koster, at køre rundt i sin bil. Kører du derimod i en benzin- eller dieselbil er det bare at kigge på skiltene på tankstationen – så ved du hvad en liter koster. Lige her og nu. Det er knap så gennemskueligt med en elbil, for der kan være store forskelle på hvad det koster, alt efter om du oplader bilen derhjemme eller ude – eller måske benytter dig af begge løsninger.

Det kan derfor være svært at vælge hvilken ladeløsning, der passer bedst. Hos Zapp kan du vælge el-opladning med abonnement. På den måde betaler du blot en månedlig ydelse for at kunne lade sin bil op både derhjemme og når du er ude og køre. Hvad det reelt vil koste dig at vælge denne løsning, kan du hurtigt beregne på Zapps hjemmeside. Her skal du blot udfylde hvilken bil du har, hvor mange kilometer du omtrent kører om året samt hvor meget du oplader bilen hjemme på egen adresse. Så beregnes både de månedlige udgifter samt hvad det vil koste dig at erhverve en oplader samt få denne installeret. Har du allerede en oplader er det naturligvis også muligt at vælge dette abonnement hos Zapp. Du kan også se en sammenligning af tilgængelige løsninger på markedet netop nu og dermed også hvor meget du sparer ved at vælge et Zapp Abonnement fremfor konkurrenternes tilbud.

Gode besparelser med Zapp Abonnement

Og der er mange andre fordele ved at vælge et lade abonnement til din elbil. Ud over naturligvis at  du sparer en masse penge! Zapp giver dig nemlig mulighed for at styre dit elforbrug og optimere det, så du hele tiden kan sikre dig at du holder udgifterne så langt nede som muligt. Det vil blandt andet sige:

 • 89 øre i elrefusion pr. brugte kWh til opladning af din elbil
 • Ingen binding – du kan til hver en tid opsige abonnementet
 • Intet ansvar og ingen selvrisiko – Zapp tager det fulde ansvar, så længe du er abonnent. Dermed kommer der ingen uforudsete udgifter til reparationer m.m.
 • Du ejer selv den ladeboks du køber hos Zapp
 • Adgang til Monta – en app der giver mulighed for at lade når strømmen er billigst
 • Adgang til smarte features som Smart Charage, udlejning og meget mere
 • Du kan gøre din ladeboks offentlig og lade andre benytte den, når du ikek selv gør det – til en pris du selv fastsætter

Zapp klarer det hele!

Lyder et abonnement hos Zapp som den perfekte løsning for dig? Så er det nemt at komme i gang. For hos Zapp vejleder de gerne både med hensyn til valg af ladestander – de hjælper også gerne med alt fra installation til service, hvis der opstår behov for dette i løbet af dit abonnement. Du er altså sikret en alt-i-en løsning der både kan inkludere ladeboks, installering, serviceaftale, el-refusion samt opladning, når du er på farten! Uden binding eller skjulte gebyrer eller ekstraregninger.

Zapp Mobility

Norgesvej 6
6100 Haderslev
Danmark
Adservice Energy & Electricity Comparison Feed

Få et overblik over dit strømforbrug

Vælg din landsdel

Hvor mange bor fast på adressen?   Personer
Er der en varmepumpe i husstanden? Kører en i husstanden elbil?

Vi estimerer dit strømforbrug til at være

Vi har estimeret priser og fortrukne udbydere tilpasset følgende oplysninger:
Gå til tilbud Undersøg priser med andre oplysninger